Rendezvényekre

 

A legtöbben megszoktátok, hogy egy-egy esemény alkalmával mindig kerül hús is az asztalra. Mi meggyőződéssel állítjuk, hogy hús nélkül is lehet egy rendezvény TELJES és izgalmas, sőt! Ha már úgyis annyi hús kerül egyéb alkalmakkor a pocakotokba, akkor miért ne lehetne ez a nap MÁS?!?

 

EseményekKérj ajánlatot

CAtering

Bízd Ránk a Főzést

Fontos számunkra a személyes kapcsolat: szeretjük, ha ételeinket a helyszínen készíthetjük el, így betekinthettek a kulisszák mögé, ezáltal a tálalás is része az eseménynek.
Ezt szoktátok is szeretni 😉
Kérdezhettek, mi pedig válaszolhatunk – számunkra így lesz kerek az élmény.

Esküvők

Nincs is menőbb, mint egy vegán esküvői menüsor. A vendágváró falatoktól kezdve, az éjféli székelykáposztáig elér a varázspálcánk.
Ugyanakkor nem vagyunk az emeletes torták híve. Vastag piskóták közé kent vajas krémek helyett mi a kedvenc édeskéiteket variáljuk egy kis varázsporral.

Gyerekzsúrok

Gyerekeknek finom és egészséges ropogtatnivalót készíteni nagy kihívás. Válogatósak és már sok berögzült ideájuk van. Ennek ilyennek, annak olyannak kell lennie…Messziről kiszúrják, mi az amit szeretnek, és mi az amit nem. Mi megpróbáljuk a lehetetlent!

Kulturális események

Ha unjátok a sajtos/tepertős pogit és a sonkatekercset kaszinótojással, akkor bízzátok ránk az ügyet, és higgyétek el, hogy a vegán ‘fingerfood’ falatok után mindenki azt fogja kérdezni: “És ez miből készült?” vagy az asztal mellett ezt susorogni: “Én nem tudom, hogy ez mi, de nagyon finom.

Táborok, elvonulások

Szeretünk kimozdulni a mi kis konyhánkból, és szeretünk egy-egy csapat részévé válni erre az időre, azért hogy ti a tábor/elvonulás minden pillanatát élvezni tudjátok, miközben mi fakanállal sertepertélünk közöttetek.

Workshopok, képzések

Lehet egynapos, vagy többnapos együttlét, amikor igenis fontos, hogy a csoport a közös energiákat egyben tartsa. Gyakori, hogy ha városban kerül megrendezésre, ebédszünetben mindenki a sarki kifőzdében vagy gyros-ozóban köt ki, mert nincs jobb. De van: házhoz visszük a meleg ebédet, amit régi porcelán tányérokon tálalunk nektek!

Korábbi vendégeink

Ti Mondjátok Rólunk

“Elvarázsolt az ízvilága”

“A Völgyben minden nap nálatok ettem, elvarázsolt az ételek ízvilága, kreativitása és mégis egyszerűsége. Tényleg, nagyon nagyon gratulálok! Emellett a kedvességetek, mosolyotok, humorotok csak hab volt azon a bizonyos tortán.”

Panni – Művészetek Völgye Fesztivál

“Szerelmes lettem belé”

“Köszönöm a tegnapit. Nagyon finom volt az a mákos. Szerelmes lettem belé.”

Béla

“Nagyon finom volt”

Nemrég jártunk Olaszországban, de ott sem ettünk ilyen finom bolognait.

Zsolti

“Nem hibáztatok”

“Ma sem tudtatok hibázni… Addig fogok hozzátok járni, míg nem hibáztok…

Áron – Művészetek Völgye Fesztivál